Retourneren

Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met de bestelde producten, maar het kan altijd voorkomen dat het toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Je hebt dan het recht (een deel van) je bestelling te retourneren (ruilen is niet mogelijk).
Hieronder vind je de retourinstructies:

 1. Controleer of het retour te sturen product voldoet aan de voorwaarden:
  1. Het is geen maatwerkproduct.
  2. Het product is ongebruikt.
  3. Het product is onbeschadigd. Hieronder wordt ook verstaan schade door de geur van sigarettenrook, parfum of andere duidelijk aanwezige geuren.
 2. Informeer mij binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling dat je wat wilt retourneren. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@kaartootje.nl. Vermeld in de e-mail je naam, je adresgegevens, je ordernummer en de producten die je wilt retourneren. Je kunt ook gebruikmaken van het herroepingsformulier.
  Na het versturen van de e-mail, heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
 3. Verpak het product in het doosje waarin je het hebt ontvangen of in een vergelijkbaar doosje. Gebruik geen envelop, tenzij je de bestelling in een envelop hebt ontvangen.
  Voeg een briefje toe waarop je je naam en het ordernummer vermeldt.
 4. Verstuur de retourzending via PostNL naar:

  Kaartootje
  t.a.v. Karen Versluis-Dammers
  Zoutmanstraat 41
  2806 XB  Gouda

  De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
   
 5. Bewaar het bewijs van de retourzending en de bijbehorende track & trace-code totdat de retourzending door mij is ontvangen.


Na ontvangst van de retourzending, wordt het bedrag van de geretourneerde producten (en indien je de volledige bestelling retourneert ook de eerder betaalde verzendkosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetaald.
 

© 2016 - 2022 Kaartootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel