Navigatie


Privacyverklaring


Privacy is belangrijk. Ik verzamel en verwerk daarom alleen gegevens die ik nodig heb voor (het verbeteren van) mijn bedrijfsvoering en ga daar zorgvuldig mee om. In deze privacyverklaring lees je er meer over.

Heb je vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring, neem dan gerust contact met me op.

KAARtootje | info@kaartootje.nl | 06-13435003 | De Engh 14-II | 3972 JM Driebergen


DOELEN GEGEVENSVERWERKING
Voor een aantal doelen verzamel ik persoonsgegevens. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Verwerken bestelling
    Wanneer je een bestelling plaatst bij KAARtootje, wordt er gevraagd om je persoonsgegevens in te vullen; aanhef, e-mailadres, voor- en achternaam, woonadres en telefoonnummer (optioneel). Deze gegevens gebruik ik om jou een orderbevestiging en factuur te sturen en natuurlijk voor het verzenden van je bestelling.
    Bewaartermijn: ik bewaar deze gegevens tot zeven jaar na plaatsing van je bestelling. Dit is de wettelijk verplichte bewaartermijn. Daarna worden de gegevens verwijderd.

  2. Contact opnemen
    Wanneer je contact opneemt met KAARtootje via het contactformulier op de website of via de mail, worden de gegevens die je meestuurt (zoals naam en e-mailadres) gebruikt om jou van dienst te zijn en bijvoorbeeld je vraag te beantwoorden. 
    Bewaartermijn: de e-mails worden na verwerking verwijderd.

  3. Functioneren en optimaliseren website
    Voor het goed functioneren en het optimaliseren van de website maak ik gebruik van functionele en analytische cookies. Cookies verzamelen anonieme gegevens (met uitzondering van IP-adressen) en slaan ze op. Je kunt hierbij denken aan het onthouden van de artikelen in je winkelwagen en de duur van je bezoek aan de webshop.
    Bewaartermijn: de gegevens die verzameld worden door middel van functionele cookies blijven ‘geldig’ zolang jouw winkelsessie duurt of zolang jij de cookies niet verwijderd in je browser. De gegevens die verzameld worden door middel van de analytische cookies worden door Google 14 maanden bewaard.


DERDEN
Ik geef jouw persoonsgegevens alleen door aan derden als dit noodzakelijk is voor mijn bedrijfsvoering of omdat het een wettelijke verplichting is.

Met de volgende partijen worden jouw gegevens gedeeld:

  1. Mijnwebwinkel: webwinkelsoftware, webhosting en e-mailverkeer.
  2. PostNL: verzending van je bestelling.
  3. Google: in verband met Google Analytics.

 
BEVEILIGING
Jouw gegevens worden alleen beheerd in bovengenoemde systemen en software. De toegang hiertoe is beveiligd met een wachtwoord.

Ik maak verder alleen gebruik van beveiligde SSL-verbindingen. Zo worden gegevens die worden verzonden, afgeschermd.


JOUW RECHTEN
Je hebt de volgende rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die worden verzameld:

  1. Recht op inzage
    Je mag op elk moment vragen om inzage in de persoonsgegevens die van jou worden bewaard.
  2. Recht om gegevens over te dragen
    Je hebt het recht te vragen om je persoonsgegevens in een leesbare vorm toegestuurd te krijgen, zodat je deze kunt doorsturen naar een andere partij.
  3. Recht op rectificatie
    Kloppen jouw gegevens niet of niet meer dan heb je het recht deze te laten aanpassen.
  4. Recht op vergetelheid
    Wil je niet langer dat jouw gegevens worden bewaard, dan heb je het recht mij te vragen deze te laten verwijderen.
  5. Recht op beperking van de verwerking
    Je hebt het recht mij te vragen om minder persoonsgegevens te laten verwerken.
  6. Recht van bezwaar
    Je hebt het recht mij te vragen je persoonsgegevens niet meer te gebruiken.

Wil je gebruikmaken van een van deze rechten, dan kan dat door een e-mail te sturen naar info@kaartootje.nl. Je verzoek zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, worden beoordeeld en verwerkt.
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik met jou te maken heb.

Als je vindt dat ik niet op de juiste manier met jouw gegevens omga of niet goed heb gereageerd op je verzoek ten aanzien van een van bovenstaande rechten, dan kun je online een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


COOKIES
Als je mijn webshop bezoekt, wordt er door middel van cookies informatie verzameld over jouw gebruik. Deze informatie is anoniem (met uitzondering van je IP-adres) en niet gebonden aan je persoonsgegevens. Het is alleen informatie die ervoor zorgt dat de website goed werkt, dat jij een bestelling kunt doen en dat ik de webshop kan optimaliseren. Er bestaan verschillende soorten cookies. Ik maak er van twee gebruik; functionele cookies en analytische cookies.                     

  1. Functionele cookies
    Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het goed laten werken van (delen van) de website. Zonder deze functionele cookies zou je bijvoorbeeld geen bestelling kunnen plaatsen. Bij functionele cookies valt te denken aan je winkelwagen en je cookiekeuze.
  2. Analytische cookies
    De analytische cookies van Google Analytics volgen jouw online gedrag op de website en verzamelen anonieme gegevens. Google Analytics verstuurd deze informatie naar de servers van Google en ik krijg daarmee inzicht in bezoekersstatistieken. Hiermee kan ik de website verbeteren en optimaliseren.

Wanneer je mijn webshop voor het eerst bezoekt, wordt er een melding getoond met uitleg over de cookies en de vraag of je akkoord gaat met het gebruik van deze cookies voor bovengenoemde doelen.
Je kunt cookies te allen tijde in je eigen browser verwijderen en uitschakelen, maar sommige dingen in de webshop werken dan niet goed meer.


WIJZIGINGEN
Wanneer er een wetswijziging plaatsvindt of een wijziging met betrekking tot mijn webshop, wordt deze privacyverklaring daarop aangepast.

Laatst gewijzigd: 1 september 2018


© 2016 - 2018 KAARtootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Als je de webshop van KAARtootje bezoekt, wordt er door middel van cookies informatie verzameld over jouw gebruik. Deze informatie is anoniem (met uitzondering van je IP-adres) en niet gebonden aan je persoonsgegevens. Het is alleen informatie die ervoor zorgt dat de website goed werkt, dat jij een bestelling kunt doen en dat ik de webshop kan optimaliseren. Er bestaan verschillende soorten cookies. Ik maak er van twee gebruik; functionele cookies en analytische cookies. 1. Functionele cookies Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het goed laten werken van (delen van) de website. Zonder deze functionele cookies zou je bijvoorbeeld geen bestelling kunnen plaatsen. Bij functionele cookies valt te denken aan je winkelwagen en je cookiekeuze. 2. Analytische cookies De analytische cookies van Google Analytics volgen jouw online gedrag op de website en verzamelen anonieme gegevens. Google Analytics verstuurd deze informatie naar de servers van Google en ik krijg daarmee inzicht in bezoekersstatistieken. Hiermee kan ik de website verbeteren en optimaliseren. Je kunt cookies te allen tijde in je eigen browser verwijderen en uitschakelen, maar sommige dingen in de webshop werken dan niet goed meer.